O nama 

Tipična smo dalmatinska obitelj koja čitavi život radi u turizmu i živi od turizma. U 70 godina staroj tradiciji kroz 3 generacije, naši stari i mi danas, vjerujemo u Vodice i turizam.

Vjerujemo da se u Vodicama može živjeti bolje, ljepše i sretnije nego bilo gdje drugdje.

Tijekom godina trud, kreativna energija i pozitivan duh ugradili su se u naš objekt kojim se mi danas ponosimo.Uz taj objekt smo i 2018. g. rekonstrukcijom dijela stare obiteljske kuće dobili još jedan objekt sa dva apartmana sa 4* "Apartmani Dalmatino"

Da bi vaš doživljaj direktno na moru u apartmanu na moru bio potpun, proširili smo ponudu i na najam brodova.

Provedite  svoj odmor ili vikend u jednom od naših apartmana.
 

Naš moto je osmjeh, dobrodošlica, usluga u kojoj svaka vaša želja mora biti ispunjena.

I više od toga…

Adria
Dalmatino

Želimo da kada dođete kod nas sjedite na dva metra od mora, udišete mediteran na terasama naših apartmana ili na terasi restorana u našoj kući.

Nakon dobre večere nazdravite čašom dobrog vina.

Nastaviti večer možete dobrom zabavom u gradu, a sutra… bogat doručak na sunčanoj terasi apartmana, kupanje, sunčanje i zabava na plaži..a može još i bolje, kupanje na obližnjim otocima samo pet minuta prugom do Prvića ili vožnja brodom i obilazak otoka sa skiperom ili najam broda koji koji smo od ove godine uveli u našu ponudu kako bi Vam omogućili da proživite čarobne trenutke na moru za savršen odmor koji ćete pamtiti i prepričavati.

Želimo da to osjetite i doživite, s toga javite se, pošaljite mail na koji ćemo Vam odgovoriti u najkraćem vremenu, ponuditi Vam najbolju opciju i objasniti put do nas i odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Ako želite sebi i svojoj obitelji priuštiti ugodan boravak na moru budite naši gosti, mi ćemo biti počašćeni vašim dolaskom a naše ljubazno osoblje će vam biti na raspolaganju ...