Vodice su turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije. Vodice danas broje 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor gdje će svatko pronaći nešto za sebe.

Vodice obiluju turističkom ponudom u staroj jezgri i u novim predjelima. Na trgovima i ljetnim pozornicama nastupaju dalmatinske klape, folklorni ansambli, estradni umjetnici i razne umjetničke kazališne skupine. Život u Vodicama nikad ne prestaje.

U Vodicama nema odmora bez sporta i rekreacije. U nekim hotelima smješteni su pravi sportski centri. Ovdje ćete naći igrališta i zatvorene bazene, jedriličarski klub i školu za jedrenje na dasci, tenis, ronjenje i ostale aktivnosti. Uputite se u vodička polja obilježenim stazama koje prolaze pored maslinika i vinograda sa biciklom ili pješice. Osim mountain bike staze, tu su i staze koje vode prema ostacima povijesnih vrijednosti u zaleđu Vodica.

Više informacija možete dobiti na stranicama turističke zajednice Vodice

NP krka.jpg

NP Krka

np kornati.jpg

NP Kornati

np plitvička jezera.jpg

NP Plitvička jezera